lördag 3 september 2011

Blandad fotokompott från vår stora dag!

Blommorna i den vackra buketten kom från vår egen trädgård och var hopbunden av en vän som är florist! Den var otroligt fin tycker vi!


Tårtan bakades av brudens mor Åsa, fylld med ekologiska godsaker så klart. Smakerna i den var flädermousse och hallonmousse med en hederlig sockerkaksbotten. Flädern i flädermoussen kom från Åsas egen flädersaft...från hennes egen trädgård. Dekorationerna tillverkades av moster Ida, som även läste den vackra texten under vigseln för brudparet :-)

Även kakorna var hembakta av kakbakerskan Åsa. Ett av våningsfaten var hemmagjort av loppisfynd. Den gjordes av Linnéa och Elliot. Jag antar att ni lade märke till de udda kaffekopparna! Tanken från början var att allt porslin skulle bestå av lånade delar samt diverse loppisfynd. Istället blev det lånade tallrikar och hälften av kaffekopparna var lånade medan vi fyndade hälften av de små raringarna på loppis. Köpa nytt är så onödigt när det finns så otroligt mycket fint att tillgå som har lite historia.


Linnéas skor hittades oanvända i en second handbutik redan innan inbjudningarna skickades ut...de gick liksom inte att motstå.

Funderar på om vi ska öppna en av champangeflaskorna ikväll för att fira en vecka som man och hustru...men vi kanske avvaktar ett litet tag till :-)

Inga kommentarer: