torsdag 8 september 2011

Äntligen!

Lite resultat från tipsrundan!

Någon har hjälpt oss med rättningen! Tack för det! Det verkar dessutom stämma :-)

Så vinnare är....

Majja och Daniel med hela 7 poäng av 10 möjliga! Fantastiskt. Men så har ju Daniel och Sverker delat bil till och från jobbet vareviga arbetsdag sedan 2004. Ett pris utlovas...vi hör av oss om det :-)

På 6 poäng hittar vi Mende, Helena A och Björnmamma (?!)

Team SSK måste nästan få ett tröstpris för sitt enda poäng! Lite tid ihop med familjen Lindström kanske :-) Så vi kan reda ut alla frågetecken kring vår vardag ;-)

Dessvärre har vi inte sparat frågorna men exempel på rätt svar kommer här nedan:
Linnéas första jobb var som tvätterska, Sverkers som mobilskalsplockare. Vi har dessvärre ingen fransk aupair hemma så dammsugningen sköts av frun i huset i första hand, men på det stora hela jämnar hushållsarbetet ut sig. Den kräm som ställde till oreda på semestern till Gambia 2003 kallades för Bamboo cream och skulle alltså användas efter solning...inte före! Vi hade vid tiden för bröllopet varit tillsammans i 101 månader och 1 dag. (Officiellt datum för starten för "oss" är faktiskt 26 mars 2003. Det datumet, två år senare, föddes Elliot. Vi har alltså inte firat vår "årsdag" mer än en gång. Efter det har vi haft annat att fira den dagen.)  Den idrott som inte utövats av någon av oss är handboll. Mycket annat har vi provat på var sitt håll under uppväxtåren. Resten av frågorna har vi redan glömt så vi får väl lov att återkomma till det ;-)

Vi har börjat få in många fina bilder från några av er och hoppas att ni är fler som kan tänka sig att maila foton till oss! Vi kommer uppdatera med fler bilder framöver så håll ut!


Ha det gott kära vänner!

Inga kommentarer: