söndag 17 mars 2013

Kalashelg och solsken

Det var dags för ännu en födelsedag i familjen och vi har firat hemma i lägenheten och ute i solskenet. Bara vi fyra och kaninen. Det har varit en effektiv och riktigt skön helg.
 

Födelsedagsbarnet var ivrigt och fick sin present kvällen innan. Han blev så nöjd och glad som jag trodde när han fick två biljetter till Tomas Andersson Wij´s spelning i Örebro om ca en månad.
 
Vi såg honom spela på Södra teatern en gång för år och dar sedan. Innan barnen fanns till och jag vet att Sverra verkligen gillar hans musik. Det är underbart när man kan hitta en present som passar så perfekt. Speciellt när det handlar om något man kan uppleva, kanske tillsammans.
 
Firandet fortsatte vi igår med årets första tur ut till stugan, aka Törpet. Det var tur för oss att solen sken, annars hade det varit riktigt kallt. Det var mycket mer snö än i stan och några grader kallare.
 Det var svårt att komma in i stugorna, men där är det troligtvis kallar än utomhus ändå. Det var i vilket fall som helst naturen och solen vi ville hälsa på mest.
 
Även om stugorna har sin charm är det trädgården vi gillar med den platsen. Husen kommer liksom med på köpet.
 Det gick i alla fall att elda lite. Vi grillade en stund, både korv och glutenfritt pinnbröd, innan vi packade ihop oss och åkte vidare.  


Vi kunde konstatera att det är ett tag kvar innan det är dags för direktsådd och plantering! Vart är vårt trädgårdsland??  

 


Inga kommentarer: