söndag 8 maj 2011

Hej kära vänner :-)

Det är ju ett bra tag kvar men vi ville ändå visa er vad ni har att se fram emot om ni har tid, lust och möjlighet att komma och fira med oss den 27 Augusti :-)

 Så här ser det ut på ett ungefär när man kommer fram om man åker in mot Törpet från  det ena hållet :-) Fast kanske ännu lite mer grönt och väldigt mycket färre vitsippor så klart!

 Längst ner på gräsmattan är det tänkt att vi slår upp ett stort party-tält så vi kan parta natten lång för alla som vill! Dessutom blir det middag och dans där!

Om det skulle regna (vi har beställt uppehåll men det är ju ungefär lika pålitligt som tågtrafiken) så rekommenderar vi gummistövlar och väderanpassad klädsel!


För er som kommer från andra hållet borde första anblick bli ungefär något som ovanstående bild visar!

Den långa, låga och sneda ladan betyder att ni nått destination!
Och här svänger vi in :-) Oavsett från vilket håll ni svängt in på den lilla grusvägen som leder hit!

Till Törpet!

Vi har ordnat med lite utrymme för bilparkering nästgårds men vi vill samtidigt uppmuntra er att så gott det går samåka, både för miljön och för parkeringsutrymmets skull. Det går att ta sig hit kommunalt, hör av er om ni vill veta mer om det!

Vi kan även bistå med vägbeskrivning! Den läggs dock inte ut här! Men vi kan ju meddela så mycket som att vi tar oss hit från lägenheten på ca 15 minuter!

Vill ni tälta kvar över natten så är tomten stor! Det har gjorts förr så vi vet att det går! Annars uppdaterar vi längre fram med olika alternativ för övernattning för er som har långt att åka!

<3 Ha en skön vecka <3

4 kommentarer:

Annika sa...

Gud så kul det här ska bli! Å så roligt att man kan följa allt på er blogg.

Anonym sa...

Tack för den fina inbjudan, jag som älskar kaffe;) Jag får suga på pappret i väntan på den stora dagen! Kram/Karin

Helena sa...

Det ska bli jätte kul att komma! Fin blogg ni har! vi funderar på tält..eller jag och Marie pratade om det...så det kanske blir lite övertalning:) Annars är Niclas snabb på att få upp tältet..och det finns plats för fler så kanske Marie o Jonas Berg och sanny sover där oxå.

Linnéa sa...

Vad kul att ni kommenterar lite :-) Vi kommer uppdatera sakta men säkert...men vi kommer inte skriva om vartenda litet steg vi tar kanske ;-)
Karin: vi lovar att bjuda på kaffe :-)
Helena: Klart ni ska tälta! Det är ju hur gött som helst och plats finns det som sagt gott om! Ni får smöra för grabbarna tills de ger sig :-)