torsdag 13 december 2012

Gör barnens röster hörda!

Nu ekar vrålet och vi vuxna ryter ifrån, för barnens skull!

Det vi gör idag påverkar våra barns framtid (jag tror jag kan ha skrivit det tidigare). Därför försöker jag göra val som skall ge dem en ljus framtid att se fram emot! Jag kan göra mer, men jag gör ändå medvetna val i min vardag.

Efter ännu ett misslyckat klimatmöte i Doha börjar helt vanliga människor höja sina röster i protest. Vi vrålar tillsammans för att visa vårt missnöje med politikers och företags brist på handling! Vi vill inte offra våra barn!

Vare sig du är förälder eller inte kan även du stämma upp i Föräldravrålet! Skriv under du med och sprid budskapet vidare. Ge barnen i din omgiving en röst! Ju fler vi är som vrålar tillsammans desto bättre hörs vi!

1. Spana in Föräldravrålet: http://foraldravralet.se/
2. Skriv under du med!
3. Sprid vidare budskapet!

 
( www.supermiljobloggen.se är förresten en mycket intressant sida för alla som är nyfikna på att lära sig mer om klimat-, och miljöfrågor!)  

2 kommentarer:

Anonym sa...

Eftersom Föräldravrålet verkar bryr sig om våra barn, vår miljö och vårt klimat så borde de kräva ett omedelbart förbud för vedeldning och pelletseldning i våra villakvarter och berätta för alla hur skadlig denna eldning är!
Läs fakta här:

Lungspecialister och läkare om den dödliga vedröken:
http://www.youtube.com/watch?v=jaxSgglRpLY

Sanningen om den skadliga, giftiga och cancerframkallande vedröken som är 12 gånger mer cancerframkallande än cigarettrök!!!
http://www.thedeadlywoodsmoke.blog.com/

http://www.ipetitions.com/petition/friskluft/

Linnéa Lindström sa...

Intressant! Det finns många frågor som vi och våra politiker borde ta tag i när det gäller miljö och klimat. Kontakta Föräldravrålet med denna information, det kan säkert vara intressant för dem som håller i trådarna där att läsa.