fredag 2 november 2012

Förvandling...

Vi sitter fast lite grann… i vår lägenhet. Vi växer ur densakta men säkert men kommer liksom ingenvart. Det är svårt att få tag i störreoch några bolån får vi inte, eftersom vi inte är rika redan. Så vi sitter här ivår trea. Vi har bott här i alldeles exakt precis 6 hela år. På dagen, typ. Det är något av ettrekord för min del som har flyttat ganska många gånger i mitt liv.
 
Nu har vi blivit erbjudna att få många av rummenomtapetserade. Efter lite fundering så kom vi fram till att vi nog ska tacka jatill det. Inte helt självklart med tanke på att det kommer bli trångt ochbökigt med hantverkare i vår redan trånga och bökiga lägenhet och med tanke påatt vi kanske egentligen inte behöver nya tapeter i mer än nåt enstakarum…eller egentligen behövs det nog överallt om man gillar hela och renaväggar. Och sånt kan ju vara ganska trevligt. Även om man inte har gäster såofta.

Hur som helst så behöver vi snart hitta en ny sovplats tillnågon av barnen eftersom de inte är så synkade när det gäller att somna påkvällarna och vakna på mornarna. Det är ett problem och vi gnuggar just nu vårageniknölar för att komma på lösningar för att lösa det på bästa sätt för allainblandade.


Passande nog har jag börjat få ett sug efter litegöra-om-projekt. Men hur det ska gå till i praktiken och hur det ska gå ihoptidsmässigt har jag inte löst än. Oftast kan man komma ganska långt med att bytafärg och lägga till eller ta bort lite detaljer på saker och möbler man redanhar. Istället för att köpa nytt hela tiden. Alternativt fynda second handmöbler och måla, pynta, bygga om dem till sina egna unika möbler….det skullejag vilja ha tid och ork till framöver. Men kanske först efter de nya tapeternakommit på plats, någon gång under 2013.  

Ni missade väl inte vårt sommarprojekt? Kolla in det här http://sverkerochlinnea.blogspot.se/2012/07/semstervecka-1-i-farg.html 

Den som har tips på vilka färger som skulle passa i vårtkök, det lilla sovrummet och hallen/trappen/hallen däruppe kan hojta till. Vivet inte alls just nu J

 

Inga kommentarer: