söndag 8 januari 2012

Bröllopsresan är bokad...

Jorå, vi har bokat flygbiljetter till familjen! Vi åker alla fyra tillsammans, så klart :-) på ett riktigt äventyr.

Om en månad åker vi till Sri Lankas vackra stränder och djungler för att mata oss själva och barnen fulla av upplevelser. Just nu surfar jag omkring efter mer information om sevärdheter...det verkar finnas hur mycket som helst att upptäcka så problemet blir nog att ha råd och tid till allt man vill göra.

Förutom att slappa på stranden tänkte vi ta någon utflykt till bergen och de vackra platser som finns där, en safaritur för att kanske få se leopard och elefant i det vilda. Jag har snöat in på att ta en tur på havet eftersom det är ett av de bästa ställena i världen för att få syn på bland annat blåval....men ni som hörde Niklas (a.k.a. Mende) tal förstår kanske att jag måste lämna Sverra kvar på stranden den dagen ;-) Men, för att använda vår sons uttryck, så vore det fett coolt att uppleva det :-D

Två veckor har vi på oss och just nu längtar vi sönder oss själva! Vi har varit o vaccinerat oss och väntar på våra pass.... lite visum och reseapotek att ordna sen är vi så gott som redo!

Med det här inlägget vill vi främst tacka alla gäster som varit med och bidragit till att vi får chansen att göra denna otroligt spännande resa! Massor av kärlek till er fina människor!

Avslutar med en liten bild från en av världens 12 (eller var det 13) vackraste stränder där vi tänkte ligga o lapa sol nästa månad :-) Unawatuna beach! Enjoy!

Inga kommentarer: