onsdag 26 mars 2014

Grattis underbara 9-åring!


 Idag är ingen vanlig dag för det är Elliots födelsedag! Hurra, hurra, hurraaaaaa! 

Grattis!! 

I år ska vi inte tjata om att tiden har gått så fort….sen den dagen då du föddes efter dagar av värkarbete (med start på skärtorsdagen, född på påskafton med akutsnitt) eller hur fruktansvärt smart, rolig, underbar, härlig, snäll och fantastisk du är. Nej, det vet du redan. Vi säger bara grattis och tack för att vi får vara dina föräldrar. 


Vi tjuvstartade firandet redan i söndags med några paket och lite allergivänligt fika. Turligt nog blev det tårta kvar till idag. Minibiljardbordet var nog bästa presenten. Eller en av många bra presenter. Receptet på den fantastiska gluten-, ägg-, och mjölkfria tårtan fick jag av min duktiga moster som bloggar om sina bakverk här: http://bakaminsota.wordpress.com och receptet hade hon lagt ut på sin facebooksida. Vi använde hallon i receptet istället för hjortron, men hjortronvarianten är ljuvligt god, tro mig. 


Jag och lill-e hade även slängt ihop en chokladmousse/glass av fryst banan, avokado, kakao och en skvätt vaniljsocker. Recept finns här: Turboglass även om vi inte följde det så exakt.  

Ikväll blir det födelsedagsbarnets önskningar som styr. Middag från mcdonken och Sagan om Ringen (för den har alla andra killar i klassen fått se redan)! 

Joråsåatte! 

Så går allting runt i livets stora cirkel….

Inga kommentarer: