onsdag 26 juni 2013

En semestervecka enligt instagram


Rensa, skörda och vattna i trädgårdslandet!

Bondbönor på gång 

En kort tur till Göteborg 

Tillbaks till växterna. 

Regn, sol, vindar och moln. Omväxlande väder i stugan. 

Fina fynd från förråden i törpet. 


Kreativa kreationer som barnen skapat ihop med sin farmor. Gräsgubbarna Bert och Peter Pan. Vi måste nog snart leka frisör med dem.

Konstutställning på slottet. Jag och kidsen gick in till stan en dag för att se på en fotoutställning. Den ena utställningen visade foton från Instagram taggade (#) med #thisisorebro. Det är vanliga människor som fotat från staden. Elliot hittade en bild på en fotbollskompis. Lite trist att ingen av mina bilder var med där ;-) Visserligen fotar jag inte så jätteofta inne i Örebro, mest ute på landet. Bilden nedan hittar man under taggen thisisorebro på instagram :)

Den andra delen av fotoutställningen visade upp vackra foton från skickliga instagrammaren som kallar sig Wisslaren. En Karlskoga-kille med tusentals följare världen över. Hans bilder är helt otroliga.
På stan pågår just nu konstprojektet Open Art. Fiskarna på gågatan var nog det som motiverade Emilia att gå den sista biten till slottet trots att benen höll på att gå sönder av trötthet efter att ha promenerat i 15 minuter eller så.

Inga kommentarer: