söndag 31 juli 2011

En hjälp på vägen...

Jo, här kommer en liten guide så ni enklare skall hitta till oss :-)

När ni lämnat motorvägen kommer ni in på det som tidigare varit motorväg. Ni som kommer från Stockholmshållet lämnar slätten och kommer nu in i början på de djupa (nästan värmländska) skogarna.

När skogen öppnar upp sig och ni kan skymta de "blåa bergen", en hästgård och en golfbana...då är ni på rätt väg!

Nästan framme när nerförsbacken blir en uppförsbacke....

Där man inte får göra en vänstersväng skall ni ta er in till vänster :-p


Rätt in i trollskogen :-o

Men skogen öppnar sig snart och när ni kommer till bondgården har vi ordnat med parkeringsplatser. Bilen får stanna HÄR på gårdsplanen.

 Sedan återgår ni till vägen och fortsätter vidare framåt till fots.
 Och hänger med i kurvan till höger...
 Parkeringen vid bondgården kommer sig av att vägen vid huset är på tok för smal för att en massa bilar ska stå där. Det är faktiskt trafik på vägen här och det finns permanent boende runt omkring :-) Så vi tog hjälp av grannen istället.
Dessutom är den lilla ytan vi har till parkering avsedd för människorna som håller ihop vår fest, som cateringfirma och vigselförrättare...o så ser det ju trevligare ut utan en massa bilar ;-)

Det finns andra vägar att åka till oss så vi skall ordna med lite folk som är stand-by med en vägbeskrivning om man snurrar fel i nån rondell eller så :-) Maila oss gärna om ni vill ha en vägbeskrivning i detalj så ordnar vi det. Eller bara ring. Sverra är en hejare på att förklara vägen för folk (Linnéa är dessvärre inte det).

Vi ses snart! 

Inga kommentarer: