måndag 24 oktober 2011

Festen...

...startade i ett varmt tält som tack o lov kunde öppnas längst med sidorna, vilket ju bara gjorde utsikten desto vackrare...

...och som det skålades...


...och smaskades på godsaker...

 ...och talades...

Talen var ofantligt många mer än vi någonsin kunnat föreställa oss. Inte visste vi att det fanns så mycket att säga om oss. Eller att det var så många som var sugna på att ställa sig o sjunga sånger till vår ära :-) Vad ni är underbara kära vänner!

Kanske har toastmaster Pär koll på hur många talare det var under kvällen...vi tappade nog räkningen efter den tionde ;-)

...Det dansades också. Först en lugn bröllops "vals" till Chris Medinas "what are words" som inte helt oväntat gick över till en....ja just det, en salsa!



...och det dracks och åts lite mer...


...och det blev kväller...



 ...och talades och skålades igen :-) så det båda skrattades och gräts!

...det matades...



Medans brudgummen skulle stila med sina nyvunna danskunskaper var bruden mest lycklig över att kunna hålla sig på benen utan att halka eller fastna med klackarna i nån golvspringa. Inte för att brudgummen lade märke till sin nyblivna bruds kamp mot jordens dragningskraft. Han var inne i ett flow...som vi brukar säga.


Men även andra uppskattade dansgolvet, även om vi allt tycker att fler kunde ha varit med o skakat rumpa. Zumba-movesen duggade tätt bland danserskorna!



Vätskepaus?


Och alla önskar vi dig lycka till med dina tre klirrande kulor, Sanny! Bra investering där! ;-)


Musiklistan...ja...vill ni ha den så hojta till :-)

(ingen missade väl Star Wars-trudelutten direkt efter ceremonin? hahaha)





Kvällen avslutades med en kort men klockren limo-tur till hotellet...och champagnen flödade alla de tre kilometerna...TACK Elina <3  

Inga kommentarer: