måndag 18 juni 2012

Ryktet säger att...

...det hos somliga vänner börjar dimpa ner inbjudningar till en fest! Inte så märkvärdigt som inbjudan kanske ger sken av. Vi hade ju inte möjlighet att bjuda alla vi ville bjuda till bröllopet förra sommaren. Men det var rackarns trevligt att bjuda på fest så vi tänkte att vi gör det igen, fast utan vigselbiten och på ett lite enklare vis. Tyvärr kan vi inte heller nu bjuda alla vi vill men oavsett om vi ses på den redan inplanerade festen längre fram eller ej så står stugan och vi redo att ta emot sällskap under hela sommaren :-) Vi blir superduperglada om någon kommer förbi och hälsar på oss om så bara för att säga hej och hej då! Tveka inte att höra av er eller komma ut till törpet!!

Inför festen kan det vara bra att veta att temat inte behöver betyda en hel outfit utan det kan räcka med en hatt, väska eller frisyr inspirerad av temat. Kanske en skjorta med ett mönster typiskt för något av årtiondena som ingår i temat (förklaring kommer) eller nåt sånt! Låna eller skapa själv, använd fantasin och bjud på dig själv :-) Ta med nåt ätbart att slänga på grillen och sånt som du tycker känns passande för dig att dricka till mat och trevligt sällskap! Resten blir väldigt basic. Vi anpassar oss efter väder och är ute om det är möjligt annars klämmer vi ihop oss på verandan eller minglar runt i östra flygeln ;-) (hahaha)

Angående temat så kan man i stora drag påstå att Vintage innebär kläder och stilar mellan 1920-1980-tal men kan även vara längre tillbaka i tiden än så. Retro gäller cirka 1960-1980-tal. Men det är ju på ett ungefär och ska tas med en nypa salt. Men typ så tänker vi :-)

Har ni frågor så frågar ni så klart :-) Vi har som vanligt svaren på ALLT så tveka inte! Vi hörs och ses snart! <3

Bildkällan hittar du HÄR

Inga kommentarer: