Nu är skördetiden igång. Det är knappt att vi hinner med, som vanligt!
Majsen ser riktigt fin ut i år (håll tummarna för oss) men vi får vänta ett litet tag till innan den är klar!
Potatis och zucchini tilredd i fritösen. En kökspryl vi inte direkt har slitit ut men som kom väl till pass nu. Riktigt gott men egenodlat och hemlagat.
Trots att jag har haft världens otur med semestervädret (först tre veckor med genomsnittlig temp på 18 grader och en hel del regn följt av tre veckors arbete när solen strålat och värmen besvärat de som befunnit sig utomhus och nu en semestervecka i regn och 19 graders värme) så hittar man enstaka stunder då man kan njuta. Som här i köksträdgården. Helt utan smink och med oborstat hår :p
Polkabeta, tomat, sallad, mangold och en blomma från slingerkrassen fick samsas med köpeoliver!
2 kommentarer:
det ser heeeeeeelt ljuvligt ut
jag är lite avundsjuk(absolut inte missunnsam!!)
siktet är inställt på nästa år, då har jag mer tid att fokusera på odling - då anlitar jag dig som rådgivare!!
Gört Vevve :-) Du är välkommen att besöka oss om du har vägarna förbi Örebro! Ett tag till är trädgården öppen innan hösten och vintern slår till. Bästa tiden är nog nu...Det fanns ju en tanke med att vi gifte oss just 27 augusti, i trädgården.
Skicka en kommentar