...för så mycket mat har vi nog ätit i midsommar.
Vi tog oss ut redan kvällen innan för att starta igång med förberedelserna.
Och vi vaknade till en solig morgon med lite kyliga vindar.
Sen satte röjandet igång på allvar.
För oss som inte äter ägg, mjölk eller gluten i vanliga fall hade jag bakat en chokladkaka med nötter och torkade frukter som bas. Receptet hittade jag här! Riktigt god och enkel att slänga ihop!
Slängde även ihop Idas glutenfria fröknäcke som uppskattades av de flesta, som vanligt.
Det dukades upp...
Sojabaserad crème fraîche och ägg till alla äggätare. Det kan hända att vi provsmakade lite. Vi är ju i fasen där vi provar oss fram för att se vad som fungerar eller inte. Lite sakta och försiktigt.
Även gästerna bjöd på spännande rätter som vegetarisk sill.
Även lite rawfood-nöt-och-frukt-cheesecake-efterrätt. Ska försöka hitta länken till receptet. Kalasgott med cashewnötter, kokosolja, honung och citron toppat med hallon! Grymt gott, sjukt enkelt.
Alla andra fick nöja sig med en gräddtårta som enligt utsago var kalasgod den med. Själv smakade jag inte.
Tackar redan nu för en fantastisk midsommar men återkommer med fler guldkorn från fredagen och helgen :)
1 kommentar:
Underbara kort! Tack än en gång för er trevliga midsommar bjudning, den uppskattas det ska ni veta. Kram till hela familjen
Skicka en kommentar